Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

UITNODIGING

| 1 reactie

Page 1GEZELLIG DINER OP 23 SEPTEMBER a.s.

Beste achterban van Marco en Marjolein,

Zoals het er nu naar uitziet zullen M&M half september weer een aantal weken uit Suriname voor verlof naar Nederland komen. Om hun werk onder de Indianen te steunen, organiseren we ook dit jaar weer een lekker fundraisingsdiner. De opbrengst ervan gaat naar hun zendingswerk. Tijdens het diner zullen Marco en Marjolein ons weer het nodige vertellen en laten zien over hun belevenissen bij de Wajana’s.

Het diner is op vrijdagavond 23 september a.s. vanaf 19.00 uur in het gebouw van De Regenbooggemeente aan de Grote Pekken 11 in Veenendaal. Op deze avond richten we het gebouw in als een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Om deelname voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden vragen we een vrijwillige bijdrage op de avond zelf of van te voren via de bank.

We vinden het reuze sympathiek als u wilt meedoen. Graag horen we van te voren of u komt. Laat het ons voor 20 september even weten via tft.schuurmans@gmail.com óf per telefoon op het nummer 06-42221544. Na opgave volgt per email meer informatie.

Graag tot ziens op 23 september!

Thuis Front Team van
Marco en Marjolein Schuurmans

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.