Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Genieten en getuigen en genieten

| 3 reacties

Onze weken in Nederland vliegen om. We genieten van de gesprekken met familie en vrienden waarbij we niet moe worden om telkens weer te vertellen over de grote dingen die we met God hebben beleefd de afgelopen maanden. We weten ons rijk gezegend met een grote groep supporters die met ons meeleven en om ons heen staan.
preken
We vinden het heerlijk om op zondag in verschillende gemeentes te mogen spreken en velen te ontmoeten. We reizen heel wat af in een huurauto van stichting Hand. Van Groede tot Deventer, Zwolle tot Delft genieten we van zonnige dagen door Nederland. We hebben de afgelopen twee weken heel wat bezoekjes afgelegd in Veenendaal en omgeving. Bij vrienden op de koffie, samen lunchen, bij anderen ‘s avonds aan tafel genieten van Hollandse kost.
gezin-in-nl
Het afgelopen weekeind waren we met kinderen en kleinkinderen in België. We vierden dat we 36 jaar getrouwd mogen zijn. Erg dankbaar zijn we dat het met Maurits zo goed gaat. Net dat weekeind ging in een dorp in de omgeving een kermis van start… fotos
kermis
Woensdagavond mochten we tijdens een bibliotheekavond in de Regenboog delen over strijd en overwinning in Suriname en samen nadenken over wat dit betekent voor ons in Nederland en Veenendaal. De komende twee weken zijn we vooral bij de kinderen in Moordrecht en Delft.

Over twee weken stappen we alweer in het vliegtuig. We zien erg uit naar alle dingen die daarna op ons programma staan. Diana en Jeroen komen, samen met Timo (1 jaar), met ons mee. We nemen ze mee naar Apetina en daarna komen ze met ons mee naar Lawa voor de jaarlijkse Bijbelconferentie.

3 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.