Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Ontmoetingsavond M&M – woensdag 19 september 2012

| 1 reactie

Marco en Marjolein verwachten halverwege september 2 weken in Nederland te zijn. Ze willen graag zoveel mogelijk van u spreken en ontmoeten in deze korte periode en daarom organiseren we een ontmoetingsavond op:

Woensdag 19 september a.s., 19:30 – 22:00 uur,

Evangeliegemeente De Regenboog,

Emmerschans 2, 3905 XG Veenendaal.

De avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in en betrokken is bij het werk van Marco en Marjolein. Als het goed is staat deze avond al in uw agenda genoteerd. Nee? Doe dat dan alsnog 🙂 Het wordt een gezellige, informatieve, afwisselende en interactieve avond.

Wilt u ons laten weten of we op uw komst mogen rekenen? Dit is nodig om een  inschatting te maken van de benodigde catering voor die avond. Opgeven kan via een reactie op dit bericht of via een mail naar tft.schuurmans@gmail.com. Het is natuurlijk niet verplicht u van te voren op te geven dus mocht u alsnog op het laatste moment besluiten om toch gezellig langs te komen, dan bent u van harte welkom.

Graag tot woensdag 19 september! We hopen dat u aanwezig kunt zijn.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via tft.schuurmans@gmail.com of bel met Jiska Chin-A-Teh – Schuurmans (06-42221544).

Hartelijke groeten,

het ThuisFrontTeam van M&M

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.