Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Onderweg

| 12 reacties

Na een aantal drukke dagen in Paramaribo vertrekt ons vliegtuig vandaag volgens dienstregeling om 16:00 uur. Dan is het 21:00 uur in Nederland. We hopen vrijdagmorgen rond half acht in de ochtend te landen op Schiphol.

We zien er naar uit om veel van jullie weer te ontmoeten. Het is natuurlijk een bliksembezoek. Met heel veel te doen. Zaterdag mogen we in de Chinese kerk in Rotterdam een dagdeel verzorgen in een zendingsconferentie. Beide zondagen preekt Marco in twee gemeentes. We hebben een radio opname bij de EO en niet te vergeten, het feest van vader en moeder Derksen. Dat is dan ook de aanleiding voor deze reis.

We zien uit naar de ontmoetingsavond van woensdag 19 september. We begrijpen van ons ThuisFrontTeam dat de voorbereidingen voor deze avond in volle gang zijn. Een prachtige gelegenheid om velen te kunnen zien en spreken. Wanneer je nog niet bent aangemeld, lees dan een van de vorige berichten die daar over gaan en geef je nog snel op! Het is niet verplicht maar het zou wel fijn zijn om een goede inschatting te kunnen maken van de opkomst en voldoende lekkere hapjes te hebben voor iedereen. Een Surinaamse avond zonder hapjes gaat natuurlijk niet 🙂

Graag tot ziens!

Marco en Marjolein

12 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.