Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Huishoudelijk bericht vanuit het ThuisFrontTeam (TFT)

| 2 reacties

Namens Marco en Marjolein willen wij u hartelijk bedanken voor uw betrokkenheid bij hun werk onder de Wajana Indianen in Suriname. Ook voor uw (financiële) steun, medeleven en gebeden zijn M&M en wij u zeer dankbaar. Inmiddels is 2013 op de helft. M&M zijn nu ruim een jaar in Suriname. Ze hebben al veel bereikt. Zo leerden ze de mensen in de beide dorpen kennen en hielden ze allebei een eerste spreekbeurt in het Wajana.

Als TFT hebben we de balans opgemaakt qua financiële begroting en werkelijke kosten. Dit willen we graag met u delen.

Onder het kopje ‘Financieel’ kunt u onder ‘Vriendenkring’ lezen dat we in 2012 een aantal meevallers hebben gehad. Ook ontvingen we in 2012 meerdere eenmalige giften waardoor de financiële situatie goed was. Helaas is de situatie halverwege 2013 niet zo rooskleurig omdat enkele vaste gevers zich helaas hebben moeten terugtrekken vanwege hun eigen economische positie. Op dit moment komen M&M per maand 10% (= €265) tekort. Wij willen dit met u delen en vragen of u een (extra) bedrag wilt geven om dit tekort te dichten. Als u niet maandelijks een bedrag wilt of kunt geven, dan zijn eenmalige bedragen ook meer dan welkom. Veel kleine beetjes vormen samen een groot bedrag (ook €5,- is dus welkom). Geef wat u kunt missen.

U kunt hier de antwoordkaart vinden om zich als gever aan te melden. Ook kunt u hier klikken om via de CAMA een eenmalig bedrag te geven via een iDeal betaling. Vul bij ‘Doel’ in M&M Schuurmans en kies een bedrag.

Naast de financiële steun is het ook enorm belangrijk dat u M&M in uw gebeden blijft steunen en bidt voor hun gezondheid en welzijn onder de Wajana Indianen. Zij voelen zich gedragen door uw steun.

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw inzet als achterban van M&M!

Hartelijke groeten,
Thuis Front Team

Jiska en Curly Chin-A-Teh
Corry en Jan Hol
Anneke Kempers
Lize en Rene Rademaker
Paulien en Mark Spruijt

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.