Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Opgelucht weer aan de slag

| 7 reacties

We schrijven dit bericht vanuit Paramaribo. Toen de arts van de medische zending vorige week dinsdag zijn twee maandelijkse bezoek aan Apetina bracht liet Marjolein hem even kijken naar een puistje op haar neus wat zich nu een aantal weken ontwikkelde en pijnlijk aanvoelde. Hij verwees haar voor alle zekerheid naar de dermatoloog in de stad.

20130716-060533.jpg
Diezelfde middag zaten we hals over kop in het vliegtuig aangezien er nog ruimte was op de doktersvlucht om gelijk mee terug naar Paramaribo te vliegen. De volgende dag gingen we ’s morgens langs de huisarts en zaten we diezelfde middag al op het spreekuur van de dermatoloog. We hoorden toen dat het plekje geen aanleiding geeft voor ongerustheid. Het is voor alle zekerheid verwijderd.

20130716-060655.jpg

Vandaag vliegen we naar Dritabiki en morgen varen we verder naar Apetina.

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nodige artikelen in te slaan waarmee we de mensen daar weer kunnen helpen. Zeep, vislijn, onderdelen die al bij ons waren besteld, enz…

Zo zie je maar weer dat onze tijden in Gods hand zijn en dat Hij omziet naar Zijn kinderen.
Bidt voor voorspoedig herstel van het kleine wondje, een goede terugreis en het weer verder oppakken van onze bezigheden in het dorp.

Hartelijke groet uit Suriname, Marco en Marjolein

7 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.