Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Van Harte Welkom

| 3 reacties

Terwijl wij in Suriname zijn worden we in Nederland omringd door een grote groep vrienden en familie die voor ons bidden en ons voorzien van de nodige financiën. Zonder jullie steun zouden wij hier niet kunnen leven en werken.

Nu we binnenkort een aantal weken in Nederland komen zien wij er naar uit velen van jullie te zien en te spreken. Naast een flink aantal afspraken bij mensen thuis heeft ons ThuisFrontTeam twee geweldige gelegenheden voorbereid.

Fundraising diner
Op 29 september wordt een sponsoractie gehouden door middel van een ‘fundraising diner’ in het restaurant van vrienden uit onze achterban “Samen, eten en drinken” in Tiel.20130831-060416.jpgHet menu staat onder het kopje ‘ThuisFrontTeam’ op deze pagina. Geef je snel op, het aantal plaatsen is beperkt. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we nog een tweede datum plannen.

Ontmoetingsmiddag
Op 12 oktober staat de ontmoetingsmiddag in Veenendaal op de agenda.20130831-060745.jpgOok het programma voor deze leuke middag staat onder het kopje ‘ThuisFrontTeam’ op deze pagina. Speciaal aanmelden voor deze middag is ditmaal niet vereist. Wij zien erg uit naar je komst bij een of misschien wel beide gelegenheden.

We hebben een aantal gezellige activiteiten voorbereid voor 12 oktober en samen lekker eten is een goede voortzetting van onze gezamenlijke maaltijd in 2012. Dus, wat ons betreft, geef je snel op voor 29 september. Voor beide gelegenheden: Van Harte Welkom!

3 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.