Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Veilig geland

| 8 reacties

Na een paar drukke weken in Paramaribo met veel boodschappen voor de maanden vanaf november, stonden we vanmorgen 20 september weer op Nederlandse bodem. We hadden een goede vlucht met weinig slaap. We reisden samen met dochter Elsbeth die voor een week naar Nederland is gekomen voor een ‘bliksembezoek’. Jiska met Jayden en Diana stonden ons op te wachten. Marjolein reisde met de beide dochters naar Delft en Diana bracht Marco naar stichting Hand in Strijen om onze huurauto op te halen.

Ons reisplan in de komende weken:

De eerste week logeren we bij onze kinderen in Delft en Moordrecht. Op 29/9 het Fundraising diner in Tiel. Van 29/9 tot 5/10 logeren we in en vlakbij Veenendaal. Dan volgt een rondreis door Oost en Noord-Oost Nederland van 6 – 11/10.
12/10 hebben we de Ontmoetingsdag in Veenendaal waar we dan weer blijven logeren tot 18/10. Dan volgt een aantal dagen vakantie met kinderen en kleinkinderen in BelgiĆ«. Van 24 – 26/10 nog een paar dagen Veenendaal waarna we ons verblijf weer af gaan ronden met logeren bij de kinderen in Delft en Moordrecht. Vanuit Moordrecht vertrekken we 2/11 naar Parijs, 3/11 vliegen we door naar Cayenne in Frans Guyana en 4/11 naar Maripasoula aan de Lawa rivier. Daar halen de mensen van Lawa/Kawemhakan ons op met een boot zodat we eind van die dag in ons huis in Lawa hopen te zijn.

We hebben al heel veel afspraken in onze agenda staan. Marco mag preken in verschillende samenkomsten. We zien uit naar goede gesprekken en gezellig contact. Graag tot spoedig ziens.

20130920-233251.jpg

8 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.