Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Kosteloos doneren EN zelf besparen?

| 1 reactie

Vanuit het ThuisFrontTeam van Marco en Marjolein vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Via http://schuurmans.idealenergy.nl/ helpen we u graag aan een betrouwbare website voor prijsvergelijking van o.a. uw ziektekosten verzekering, energieleverancier en vele andere producten die aangeboden worden via het internet. Door gebruik te maken van deze website sponsort u automatisch het werk van Marco en Marjolein.

Daarnaast zijn er nog vele andere prijsvergelijkers, kortom, een scala aan mogelijkheden om voordeel te halen voor ons hele netwerk EN kosteloze donaties voor Marco en Marjolein.

Vanuit het TFT daarom van harte aanbevolen. Voel u vrij dit bericht ook te delen met uw omgeving via mail, twitter, facebook, etc.

Voor vragen kunt u per mail contact met ons opnemen via tft.schuurmans@gmail.com of telefonisch via 06-42221544.

Vriendelijke groeten,
Het ThuisFrontTeam van Marco & Marjolein

Eén reactie

  1. Beste tft,

    In bovenstaande tekst staat nog iets over zorgverzekeringen, dat is nu niet meer relevant aangezien december voorbij is. Dat kan dus weg, het betreft dit stuk:

    De verwachting is dat in december meer dan 1 miljoen mensen gaan switchen van Zorgverzekering aangezien de premies zijn verlaagd. Wanneer u uw nieuwe verzekering afsluit door gebruik te maken van deze Zorgverzekering Vergelijker, levert u automatisch een bijdrage van €30,- aan het werk van Marco en Marjolein. Klik hier om meteen naar de Zorgverzekering Vergelijker te gaan. Let op! Switchen kan nog tot en met 31 december a.s. dus wees er snel bij!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.