Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

GEZELLIG DINER OP 27 SEPTEMBER a.s.

| 3 reacties

Beste achterban van Marco en Marjolein,

Zoals het er nu naar uitziet zullen M&M half september weer een aantal weken uit Suriname voor verlof naar Nederland komen. Om hun werk onder de Indianen te steunen, organiseren we ook dit jaar weer een lekker fundraisingdiner. De opbrengst ervan gaat naar hun zendingswerk.

buffet 3Het diner is op zaterdagavond 27 september a.s. vanaf 19.00 uur in het gebouw van De Regenboog gemeente aan de Grote Pekken 11 in Veenendaal. Op deze avond is het gebouw omgetoverd tot een sfeervol restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner in buffetvorm. U begint met een soepje waarna een uitgebreid buffet volgt met verschillende vlees en vis gerechten (of vegetarisch) en als afsluiting een geweldig grand dessert! Dit alles voor slechts €29,99 p.p. (drankjes zijn inbegrepen).

nagerecht_cOm de avond nog gezelliger te maken en nog meer geld in te zamelen voor het zendingswerk van M&M, organiseren we voorafgaand aan het dessert een spannende Bingoavond! U krijgt 1 bingokaart p.p. als onderdeel van het diner. Daarnaast kunt u voor een klein bedrag meerdere kaarten kopen om zo nog meer kans te maken op de fantastische verrassingsprijzen én natuurlijk meer geld te doneren aan het werk van M&M.

Maar dan zijn we er nog niet…na het dessert zullen we een veiling houden waarbij de hoofdprijs een avondje bezoek van M&M is. Ze zijn tijdens dit verlof minder in de gelegenheid om vele bezoekjes bij mensen thuis af te leggen dus wilt u ze graag een avondje bij u over de vloer dan is dit uw kans!

We vinden het reuze sympathiek als u wilt meedoen. Opgeven kan als reactie op dit bericht óf via tft.schuurmans@gmail.com óf per telefoon op het nummer 06-42221544. Na opgave volgt per email meer informatie.

Graag tot ziens op 27 september!

Thuis Front Team van

Marco en Marjolein Schuurmans

3 reacties

 1. we zijn graag deze avond aanwezig!
  vr gr aart en heleen

 2. Hallo thuisfrontcommissieleden.
  Weer een super goed initiatief van jullie.
  We steunen dit graag.
  Onze agenda zit in september behoorlijk vol.
  We willen daarom liever 2 keer 30 euro overmaken voor de maaltijd.
  Een ander mag het dan komen opeten.
  Willen jullie ons een rekeningnr geven waarop we dit kunnen doneren?
  Een goede voorbereiding gewenst en een smakelijk en gezellig samenzijn gewenst.

  Met hartelijke groeten van Gert en Hennie Kottier

 3. Ook wij zullen die avond er bij zijn.

  Groeten van Bert en Ellen van Gelswijk.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.