Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Uitnodiging

| 3 reacties

IMG_4198.JPG
Nog geen twee weken en we komen naar Nederland. We zien erg uit naar heel veel ontmoeting en gesprek met vrienden en familie deze zes weken. Zaterdagavond 27 september vormt voor ons een hoogtepunt in deze reis.

DSC01346.jpg
Op dit moment genieten we van onze zendingsreis naar Kwamalasamutu (vorige week) en Tepoe. Gisteren mocht Marco twee keer preken in de kerk van Tepoe. Beide boodschappen in Wajana (vertaald naar Trio). Werkelijk bemoedigend om zo te merken hoe we beiden in onze studie van de taal weer verder zijn gekomen.

DSC01330-2.jpg
Vanuit de Medische Zending in Suriname is Marco gevraagd hen te assisteren in het verbeteren van het drinkwater systeem van Kwamalasamutu. Daar wonen ruim 1000 mensen die nu moeten drinken uit de rivier. We zagen een mooie kreek op een heuvel net naast het dorp. Nu gaan we onderzoeken of we daar, net als in Lawa, een pijp naar de waterleiding aan kunnen leggen.

DSC01316.jpg
In beide dorpen kunnen we de kerken helpen met de DVD’s van de Wajana bijbelschool. Zo bereiken we veel meer mensen dan we eerst hadden bedacht.

DSC01515-1.jpg

DSC01463.jpg

DSC01629-0.jpg

DSC01651.jpg

3 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.