Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Wacht niet te lang

| 1 reactie

Marco en Marjolein zijn inmiddels veilig aangekomen in Nederland en genieten op dit moment van wat quality time met hun kinderen en kleinkinderen.

Begin augustus hebben we u geïnformeerd over het fundraisingdiner met bingoavond wat we op 27 september a.s. organiseren voor het zendingswerk van M&M. Het diner begint om 19.00 uur in het gebouw van De Regenboog gemeente aan de Grote Pekken 11 in Veenendaal. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden met naast een heerlijk en zeer luxe 3-gangen diner in buffetvorm ook een spectaculaire bingoavond met geweldige prijzen en de niet te vergeten veiling met een bezoek van M&M als hoofdprijs. Dit alles voor slechts €29,99 p.p. (drankjes en bingokaart zijn inbegrepen).

Het enige wat we nu nog nodig hebben is uw aanmelding. Op dit moment hebben 26 personen zich opgegeven voor het diner. We hebben de avond inclusief het diner begroot op minimaal 50 gasten. De optelsom is snel gemaakt, we hebben nog 24 personen nodig om dit aantal te halen.

Bent u van plan te komen maar heeft u zich nog niet aangemeld, of bent u nog aan het twijfelen? Wacht dan alstublieft niet te lang. Geef u op en wees getuige en onderdeel van een onvergetelijke avond! Uw betrokkenheid bij M&M en bij hun werk in Suriname wordt zeer gewaardeerd.

Opgeven kan als reactie op dit bericht óf via tft.schuurmans@gmail.com óf per telefoon op het nummer 06-42221544. Na opgave volgt per email meer informatie.

Graag tot ziens op 27 september!
Thuis Front Team
Marco en Marjolein Schuurmans

IMG_1851.JPG

IMG_1848-0.JPG

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.