Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

De tijd ‘staat even stil’…

| 43 reacties

Vanmorgen kregen we van onze zoon Andre het bericht dat Maurits, de jongste van hun drietal, in het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam is opgenomen met acute leukemie. Voor ons reden om onze plannen ‘voor vandaag en morgen’ om te zetten in ‘hoe komt Marjolein zo spoedig mogelijk in Nederland’.

Via onze verzekering is de reis inmiddels geboekt en Marjolein kan donderdagavond met KLM vertrekken. images-1De MAF komt ons morgen (woensdag) in Apetina ophalen.

Marjolein hoopt zo de eerste nood van oppas en hulp in het gezin te kunnen lenigen en hen samen bij te staan in deze eerste zware periode.

Marco hoopt volgende week naar Orlando (USA) af te reizen voor een week conferentie van World Team. Hij is vanuit WorldTeam Global gevraagd om deel uit te gaan maken van een driemanschap om samen tijdelijk de taak van Aera Director voor the America’s waar te gaan nemen. Of Marco na afloop van deze week alsnog naar Nederland afreist hangt af van de ontwikkelingen daar.

Bidt graag met en voor ons mee dat we ieder op onze plaats tot troost en zegen kunnen zijn naar degenen die ons omringen zullen.

43 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.