Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Volgende stappen

| 3 reacties

Voor dovemansoren…

Maandagavond 5 september mochten we onze zendingsplannen presenteren voor een groep dove gemeenteleden. We werden via een officiele doventolk vertaald en konden zo, met een aantal foto’s en een beamerpresentatie, over onze roeping vertellen. Marjolein is vanaf 2002 op cursus geweest om het tolken te leren. Daarna heeft ze heel wat keren getolkt in de samenkomst. Vanwege de relatie die we de afgelopen jaren hebben gekregen met onze dove broeders en zusters binnen de gemeente waren we erg blij dat we samen tijd konden vinden om elkaar goed te kunnen informeren.

Paspoorten en visa

De afgelopen week stond in onze agenda dat we aan de slag zouden gaan met het aanvragen van nieuwe paspoorten en daarna ons visum voor de reis eind volgende maand. Zo gezegd zo gedaan. Toen we bij het gemeentehuis van Ede stonden schoot wel de gedachte door ons heen ‘nu gaat het werkelijk gebeuren’. Via de ANWB hebben we daarna onze visa aangevraagd. Die liggen komende dinsdag voor ons klaar. Komende week komen Roy en Margaret weer uit het bos. We zijn benieuwd naar hun verhalen. Gelijk maar even via Skype contact maken en verder afstemmen over de plannen in november.

Opruimen?

In ons huis in Ederveen komen we maar niet toe aan verder opruimen van onze spullen. De taken in de gemeente hebben ons de afgelopen weken volop bezig gehouden. Twee weekeinden stonden bol van activiteit. Eerst een weekeind met onderwijs over profetie en afgelopen weekeind een huwelijksconferentie. Geweldig om mee bezig te mogen zijn. Nu kijken we uit naar het eerste weekeind van oktober waarin we samen stil mogen staan bij het 30 jaar bestaan van onze gemeente hier in Veenendaal. Zo te zien gaan we daarna maar eens nadenken over iets als een remweg richting onze reis naar Suriname eind oktober.

Ideaal

Iemand vroeg ons laatst of we misschien een betaalfunctie zouden kunnen maken om rechtstreeks een gift te kunnen overmaken naar CAMA ten behoeve van ons zendingswerk. Inmiddels hebben we via CAMA de mogelijkheid gekregen om dit te kunnen doen. Rechts op de hoofdpagina kunt u het logo van iDeal aanklikken en komt u direct op de website van CAMA om eenvoudig via iDeal een gift vanuit uw eigen bankrekening over te kunnen maken naar ons zendingsbudget.

 

3 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.