Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Aftellen

| 14 reacties

Gezinsuitbreiding

Jayden Jamal Christopher

In de nacht van vrijdag op zaterdag 8 oktober werd om 00:25 onze kleinzoon Jayden geboren. Moeder Jiska en vader Curly zijn dankbaar en blij, en opa en oma ook! De afgelopen week van de herfstvakantie zijn we verschillende keren op bezoek geweest.

Prikken en zo

8 prikken in 4 weken

8 prikken in 4 weken

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus informeerden we bij de GGD welke inentingen wij nodig zouden hebben voor het binnenland van Suriname. Dat bleken de nodige prikken te zijn, daar vorige inentingen al weer verlopen waren.

Gelukkig waren we precies op tijd om het goede inenting schema te kunnen hanteren. Drie woensdagmiddagen op bezoek bij de prikzuster voor 4, 2 en 2 prikken. Gelukkig hebben we tot nu toe geen last van bijwerkingen. Prikken zelf vinden we beiden niet erg.

Presentatie dag

TFT in actie

TFT in actie

Zondag 9 oktober hebben we in onze gemeente de Regenboog in Veenendaal na alle drie de diensten mogen vertellen over de Wajana indianen en onze voorbereidingen om bij hen te gaan wonen en werken. Wat zijn we dankbaar voor ons thuisfront team die ons zaterdag heeft helpen opbouwen. Zondag waren ook zij de hele dag paraat om gesprekken te voeren met mensen en daarna hielpen ze ook weer om de boel op te ruimen. We kijken met veel plezier terug op een geslaagde dag.

We gaan op reis…

Eindelijk is het dan zover. Vrijdag 28 oktober a.s. vliegen we naar Paramaribo. Op het bed in de logeerkamer liggen al de nodige stapels met kleren. De rugzakken liggen klaar, of kiezen we toch voor koffers?  Hoeveel kilo’s hebben we nog over voor gevulde speculaas voor onze dochter Elsbeth? Wat heerlijk dat zij ons in Paramaribo opwacht! Marjolein’ s moeder vliegt de 28ste weer terug naar Nederland, maar haar vader logeert in hetzelfde huis als wij in de stad. Wel zo gezellig. We hopen van 2 tot en met 24 november in het binnenland te zijn. Tot nu toe ziet het er naar uit dat we eerst naar Lawa vliegen en 10 dagen later naar Apetina. We houden jullie op de hoogte.

14 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.