Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

klusweken

| 5 reacties

Een klusteam uit de Regenbooggemeente in Veenendaal is afgelopen vrijdagavond aangekomen om het huis van Ilse van Dijk helemaal op te knappen. Vorige week hadden we een lokale ploeg ingehuurd om alvast de vloer te slopen en een nieuwe vloer te storten. Daarop komen grote tegels. Inmiddels is het team uit Nederland aan de slag gegaan. De komende twee weken worden deuren, ramen, wanden en plafond aangepakt. Ook de waterleiding, het sanitair en alle electra worden vernieuwd. We geven een impressie met een aantal foto’s. Op surinametripblog.wordpress.com verschijnt dagelijks en update.

Vorige week was de vloer aan de beurt.

Oude vloer slopen, nieuwe vloer storten en daarna tegels leggen

 

 

Vrijdag kwam het klusteam uit Veenendaal aan

Zondag naar de kerk in het centrum

Maandag aan de slag

 

 

 

5 reacties

  1. fantastisch, we leven biddend met jullie mee!
    Gods Zegen toegewenst!

  2. Fijn dat deze mensen hun tijd beschikbaar stellen. En leuk voor jullie lijkt me zo om wat Veenendaalers in je midden te hebben. Goede tijd samen gewenst.
    Groetjes Hennie Kottier

  3. Mooi stukje Veens Vakmanschap in een warme omgeving om nog meer warmte te mogen brengen!! gods zegen voor jullie allen!

  4. Trots op Veenendaal šŸ™‚ Mooi zo’n samenwerking tussen broeders en zusters internationaal!

  5. lieve M/M ers,we zijn tros op jullie zo in Zijn wijngaard daar in Suriname bezig te zien en wat is het dan een genade dat de achterban met jullie mee leeft, en deze broeders waren bereid hun gezin en tijd vrij te maken om jullie een handje te helpen met hand en span diensten, prijs Koning Jezus, want Hij werkt door de harten van de mensen. Wij wensen jullie allen een Gezegende tijd met de hartelijke groeten van uit ‘tVeen en G’ds zegen, Shalom, Anneke en Berend.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.