Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Vrijwilliger gezocht

| Geen reacties

vrijwilliger gezocht

Locatie: Suriname

Periode: in overleg, bij voorkeur tussen half juni en half september

Profiel: Heb jij een technische achtergrond in de bouw en reparatie van gereedschap, ben je flexibel inzetbaar, kun je goed overweg met jongeren en ben je bereid de reiskosten zelf te betalen? Dan is CAMA Zending op zoek naar jou!

Afgelopen januari werd door EO Metterdaad een aantal programma’s uitgezonden over het zendingswerk van Marco en Marjolein Schuurmans onder de Wajana indianen in Suriname. Een van de projecten betreft het bouwen van een werkplaats voor reparatie van buitenboordmotoren en andere machines: Voor dit project zijn we op korte termijn op zoek naar een vrijwilliger die voor drie á vier maanden naar Suriname wil gaan om te helpen bij het bouwen van een werkplaats en wil ondersteunen bij de technische opleiding. Het zou geweldig zijn als iemand vanaf half juni tot half september beschikbaar is.

Voor huisvesting en voeding wordt gezorgd.

Bekijk dit filmpje van 10 minuten en ontdek meer.

Enthousiast? Of wil je wat meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Adres: CAMA zending, Hoofdstraat 55, 3971 KB Driebergen-Rijsenburg (Nederland)
Telefoon: 0343-443392
E-mail: info@cama.nl

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.