Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Het kan verkeren

| 2 reacties

Maanden hebben we er naar toe geleefd om met twee Wajana echtparen naar Canada te gaan. Helaas zijn de twee benodigde visa nog niet binnen gekomen, dus hebben we met elkaar besloten om de reis uit te stellen naar later dit jaar als de visa alsnog toegekend worden.

We vertrouwen er op dat God een beter plan heeft.

Inmiddels merken we hoe onze tijd in de stad ingevuld wordt. We hebben afgelopen week mee mogen werken aan het opnemen van een luisterboek in het Nederlands voor kennissen van ons.

Deze week hebben we tijd om weer een aantal films voor de Wajana’s van een Wajana stem te voorzien. We zijn heel blij dat Michel tijd heeft om te vertalen en in te spreken.

Daarnaast kunnen we tijd steken in het verder uitwerken van een projectvoorstel voor Twinning. Dit is een programma vanuit Nederland wat Nederlandse en Surinaamse partners bij elkaar brengt voor kennisoverdracht. Wij werken samen met Foundation for Farming en willen graag hun visie om landbouw te bedrijven aan de Wajana’s leren. Het Twinning programma helpt om het project te financieren.

We hopen volgende week woensdag naar Apetina te vliegen.

2 reacties

  1. Ik lees het…ook druk druk….succes met alles.

  2. Van alle markten thuis. Twinning poject klinkt wel zinvol. Mooi om zo ook de kennis van Nederland en Suriname op dit gebied te delen.
    Wat een teleurstelling dat Canada nu nog niet door kan gaan. Weer een goede tijd in Apetina gewenst. Jullie hebben zoveel bezoek gehad maar als je denkt dat ze nog weten wie we zijn doe ze dan de groeten van ons.
    Groetjes Hennie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.