Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Tijd om ‘even’ te gaan

| 1 reactie

… naar Lima. Voor onze taak als overzieners van het werk voor World Team in Manaus en Lima, vliegen we nu voor 2 weken naar Peru. Daar mogen we het Chinese echtpaar dat onder Chinese restaurant eigenaren werkt opzoeken en bemoedigen. Zij werken samen met de Chinese CAMA kerk in Peru, dus daar zullen we ook contact mee hebben. Zo mogen we bij verschillende werkvelden betrokken zijn, wat we een enorm voorrecht vinden. De dagen in Rome waren inspirerend voor Marco. Het samen nadenken over de toekomst van de organisatie, de gesprekken aan tafel helpen enorm om de bredere visie helder te krijgen. Het is fijn om mensen waar je via Skype contact mee hebt en mee vergadert nu ook gezellig te kunnen spreken in de wandelgangen. De afgelopen weken hebben we genoten van de contacten met verschillende gezinnen in onze achterban. Wat is het fijn om te horen hoe het met hen gaat, te zien hoe hun kinderen opgroeien en zo de banden weer aan te halen. Het blijft voor ons heel bijzonder dat we ieder jaar kunnen komen en veel verhalen mogen horen en ons verhaal met velen mogen delen. In de herfstvakantie hebben we lekker op kunnen trekken met onze kinderen en kleinkinderen. we hebben een aantal musea bezocht, waaronder het Tropenmuseum, waar een junior- en familie tour naar Suriname te beleven zijn.

Voor alle zekerheid nog even het volgende:

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.