Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Be flexible vanwege Covid-19

| 5 reacties

Maandag 16 maart zijn we van Apetina naar Lawa gevlogen en niet naar Paramaribo. Dit hebben we afgelopen zaterdag besloten, nadat afgekondigd was dat het internationale vliegveld gesloten was voor een periode van 30 dagen. Geen mogelijkheid om trainers van Foundations for Farming uit Nederland te laten komen, risico van besmetting in de stad die we onbedoeld zouden kunnen overdragen aan de Wajana’s in Lawa. Dat zijn de overwegingen geweest om deze keer de stad te mijden.

Ook hebben we moeten besluiten dat het beter was voor Bruce om niet in Lawa te blijven, maar met de MAF door te vliegen naar Paramaribo en daar naar een mogelijkheid te zoeken om naar Canada te kunnen reizen. We hebben gehoord dat hij donderdag 19 maart via Miami naar Toronto vliegt. Daar zijn we heel dankbaar voor.

Dat we deze stap konden zetten, hebben we te danken aan de hulp van onze dochter Elisabeth, die boodschappen voor ons gedaan heeft en aan onze vrienden van de MAF, die ook voor ons geshopt hebben terwijl er een run op de winkels was. Nu hebben we een voorraad voor een week of 12. Onze voorlopige planning is om hier in Lawa te blijven tot na het Pinksterfeest eind mei.

We volgen het nieuws in Nederland en Suriname op de voet. Wat zijn we dankbaar voor onze internetverbinding. Sociale media zijn een grote zegen voor ons op dit moment.

Met ons gaat het goed en we bidden dat dit voor jullie ook zo is!

5 reacties

  1. Zelf in de jungle merk je het effect dus……

  2. Als ik de foto’s van de rivier zie krijg ik heimwee. Fijn om jullie te lezen en te weten waar jullie zijn en blijven. We bidden dat deze situatie open deuren gaat geven voor het Evangelie van Jezus, die de Christus is!

  3. Heel veel sterkte en wijsheid in het nemen van besluiten die jullie moeten nemen !
    Geniet ook maar een beetje van de gedwongen rust !

    Liefde in Christus
    Chridta Roelofs-de Baat

  4. Jullie daar ook veel gezondheid en sterkte gewenst!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.