Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Vlucht verzet

| 7 reacties

Zaterdagmorgen keek Marjolein in haar WhatsApp en las daar dat haar vader van 87 jaar opgenomen was in het ziekenhuis met hart problemen. Daar schrik je wel even van. Temeer omdat er nu, samen met een aantal signalen die we al eerder kregen, een acute zorgvraag is ontstaan. De berichten van Marjoleins broers en zussen bevestigden dat. Zij hebben de afgelopen dagen bergen werk en zorg verzet. Op zulke momenten voel je de afstand.

Zondagochtend hebben we de knoop doorgehakt. We hebben onze KLM tickets van 23 september vervangen voor tickets op maandag 30 augustus. We kunnen de eerste weken in het appartement van lieve vrienden in Veenendaal verblijven. Via stichting Hand kunnen we vanaf dag 1 over een auto beschikken. Wat zijn we dankbaar voor deze hulp!

We zien wel wat we kunnen betekenen, maar het is heel fijn om de verbondenheid onderling tussen broers en zussen te beleven.

Inmiddels is duidelijk dat mijn vader een hart infarct heeft gehad. Hij is er heel goed doorheen gekomen en is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Wat zijn we dankbaar dat hij weer thuis is!

Binnenkort volgt een update van wat we de afgelopen weken hebben beleefd.

Hartelijke groet,

M&M

7 reacties

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.