Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

groene kerst met goede wensen voor het nieuwe jaar

| Geen reacties

Groene kerstdagen
Nu de weersvooruitzichten voor het komende kerstweekeind zo “zacht” zijn dat we de winterbanden nog even kunnen laten liggen wensen wij jullie allen een bijzonder gezegend kerstfeest toe.

Terwijl in Suriname de goede sint uit Spanje de deur gewezen wordt kan het zomaar zijn dat velen bij kerst alleen nog maar denken aan net zo’n rood geklede man met baard, zij het dat de schimmel van de een door de ander is verruild voor slee en rendieren …

Terwijl wij elkaar rond deze tijd voorzien van gedichten en kado’s staat kerst voor ons toch vooral in het licht van het allergrootste kado dat onze Schepper aan heel de mensheid heeft gegeven in de persoon van het Kind in de kribbe, Jezus Messias, Zoon van God.

De geboorte van de Heiland biedt aan ieder mens de mogelijkheid verlost te worden van de vruchteloosheid die we dagelijks zien en beleven. Vanuit dat perspectief wensen wij u, jou en jullie van harte ‘gezegende kerstdagen’ toe.

Ons dagelijkse gedoe
De vorderingen in onze voorbereidingen liggen op het vlak van de aanvraag van onze MKV (Machtiging tot Kort Verblijf) voor Suriname. Deze aanvraag vergt minimaal 3 maanden. Aangezien we graag eind maart willen vertrekken, hopen we dat tegen die tijd de officiele documenten binnen zijn. Voor ons een punt van gebed.

Ook zijn we tussen de bedrijven door druk bezig alles in te pakken wat we de komende maanden niet meer nodig hebben (bibliotheek, zomerkleren) omdat we de gelegenheid kregen het nodige via zeevracht te verzenden.

Wij kijken nu uit naar de ‘Wajana Neti’ van 13 januari. Dit wordt gelijk een mooie gelegenheid om elkaar een goed en gezegend 2012 toe te wensen.

Voor wie zich nog wil aanmelden, u bent van harte welkom.
Gebruik graag de hieronder staande ‘link’ (in ons bericht van 26 oktober j.l.) of meld je aan via tft.schuurmans@gmail.com

Uitn01

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.