Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Nog één nachtje slapen…

| 1 reactie

…..en dan stappen we in het vliegtuig naar Nederland.

Marco heeft samen met het team een heel goede ‘ontdekkingsreis’ gehad in een prachtig land in Zuid Amerika. We zijn benieuwd of hier inderdaad een nieuw veld uit voortkomt. De gesprekken met verschillende mensen van verschillende organisaties ter plekke zijn heel bemoedigend. Nu wachten we op Gods timing. Het was heel fijn om na afloop een week te hebben om alle administratieve zaken af te ronden zodat we met een ‘opgeruimd’ hoofd naar Nederland kunnen vertrekken.

We zijn dankbaar dat we weer de mogelijkheid hebben om mensen op te zoeken en te vertellen over Gods werk in Zuid Amerika en Canada met de Wajana’s. Daarnaast is het fijn dat we tijd hebben om wat vaker bij Marjoleins ouders langs te kunnen gaan. Marjoleins moeder is vorige week maandag verhuisd naar een zorginstelling. Marjoleins vader blijft in hun appartement wonen. Het blijft een verdrietig gebeuren en het zijn voor ons emotionele maanden geweest. We vertrouwen dat we in dit opzicht in wat rustiger vaarwater komen.

Na twaalf jaar mogen we met onze kinderen en kleinkinderen weer een weekend samen eropuit trekken. Onze jongste dochter is met zoonlief nog ruim een week in Nederland. We kijken er enorm naar uit! Twaalf jaar geleden hadden we 3 kleinkinderen, inmiddels zijn het er tien van wie er 5 bij het weekend kunnen zijn.

Na een ruime week vertrekt Marco voor een leidersconferentie weer naar het buitenland. Marjolein trekt dan haar eigen plan en heeft al de nodige afspraken staan in Veenendaal.

Samen kijken we er naar uit om vrijdag 14 oktober a.s. in De Grote Pekken 11 in Veenendaal over het afgelopen jaar te vertellen. We hebben weer heel bijzondere dingen beleefd en mooie mensen ontmoet. Samen willen we God danken voor Zijn leiding. Zoals jullie dat van ons gewend zijn, doen we dat graag tijdens een maaltijd. Daarom graag even laten weten met hoeveel mensen je/jullie willen komen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.