Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

op naar vrijdag de 13e

| 2 reacties

We kijken uit naar de Wajana Neti komende vrijdagavond. Ruim 100 deelnemers hebben zich opgegeven om mee te eten en te komen luisteren naar het verslag van onze orientatiereis.  We zijn erg blij met zoveel belangstelling. Samen met ons TFT zijn we nu druk bezig met alle voorbereidingen.

Vanuit het Consulaat van Suriname in Amsterdam ontvingen we het bericht dat onze aanvraag voor de Vergunning Voorlopig Verblijf is doorgestuurd naar Suriname. Het wachten is nu op ‘groen licht’ vanuit Paramaribo. Deze procedure vergt ten minste 3 maanden. We weten dat het ook rustig tot wel 6 maanden uit kan lopen. Bidt u mee dat we eind maart toestemming hebben om te vertrekken?

Naar aanleiding van wat we hebben geleerd tijdens onze reis hebben we onze begroting aangepast. Zoals de zaken er nu voor staan wordt 44 % van onze kosten gedekt door middel van toezeggingen aan giften. De komende weken zien we uit naar de resterende 56 %.  Zowel Cama Zending als World Team vraagt om 100% van ons budget in toezeggingen.

We plaatsen de foto’s en filmpjes die we komende vrijdag laten zien op onze foto-site.

2 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.