Marco & Marjolein in Suriname

Ons leven met de Wajana's

Dan maar de lucht in!

| 29 reacties

Vandaag is de grote dag van ons vertrek. Vannacht hebben we in de buurt van Schiphol geslapen. Zo wilden we mogelijke files liever voorkomen. Het weekeind hebben we met onze kinderen en kleinkinderen doorgebracht in een appartement aan het Grevelingenmeer. Dat was een geweldig afscheid. Elkaar spreken en zien, samen zwemmen (binnen dus!) en zelfs een middag met een zeilboot op het water. De week daarvoor stond werkelijk onze agenda boordevol afscheid, inpakken, afscheid, opruimen, laatste inentingen, afscheid, inpakken en opruimen enz enz. We hebben gemerkt hoe God onze tijden in Zijn hand had. Bijzondere ontmoetingen en praktische planning. In drie weken tijd zijn straks drie containers vertrokken met daarin een heleboel van onze spullen als ‘opvulmateriaal’. Wie weet is de eerste container alweer in Suriname nog voor wij naar het ‘bos’ vertrokken zijn. Kunnen we daar weer helpen met uitladen.

Hartelijk dank voor veel kaarten, brieven en mails met afscheidsgroet. Het verwarmt ons hart om zoveel mensen om ons heen te weten die ons zullen missen. Wees verzekerd, dat geldt wederzijds.

Volgens schema vertrekken we om 11:30 u en landen we in Suriname om 20:30u (Ned. tijd). Dan is het in Suriname 15:30 u. Elsbeth komt ons van het vliegveld afhalen. De eerste dagen acclimatiseren en dan, zodra Roy en Margaret uit USA zijn aangekomen gaan we aan de slag. We hopen zo snel als mogelijk door te reizen naar het binnenland. Nu kan dit ‘snel’ best een week of drie a vier gaan duren… We zullen het zien. We houden jullie op de hoogte. Hartelijke groet, Marco en Marjolein

 

29 reacties

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.